Over mij

Graag stel ik mij voor.
 
Ik ben Marina Bil en ik ben met veel plezier werkzaam als logopediste in de kinderrevalidatie en als trainingsacteur bij onderwijs- en gezondheidsinstellingen. In beide functies staat communicatie centraal.
 
Ik help anderen graag om hun communicatievaardigheden te ontwikkelen. Als logopediste doe ik dit door te werken aan spraak en taal met eventueel de inzet van communicatiehulpmiddelen. Als trainingsacteur ondersteun ik de docent/trainer tijdens lessen gesprekstechnieken waardoor deelnemers/studenten in een veilige omgeving gespreksvaardigheden kunnen oefenen die later tijdens het werk van belang zijn
In mijn vrije tijd speel ik improvisatietheater bij theatergroep “het Verdriet van Delfgauw”.
 
Mijn ruime ervaring als logopediste op diverse werkplekken en mijn ervaring met improvisatietheater maakt dat ik mij kan inleven in veel (werk)situaties in onderwijs en gezondheidszorg. Dit maakt dat ik mijn rol als trainingsacteur geloofwaardig kan neerzetten. Ik stel mij dienstbaar op aan de trainer en deelnemer/student en geef na de geoefende situatie duidelijke feedback.
 
Ik heb mijn vooropleiding tot trainingsacteur gevolgd bij theaterschool De Trap in Amsterdam. De volledige opleiding tot trainingsacteur heb ik gevolgd bij de Hebbes Academy in Gemonde. Hoofddocent hier was Arianda Schepers, een ervaren en zeer deskundig CRKBO gecertificeerd docent.

Anderen omschrijven mij als trainingsacteur als volgt:

“Marina is vrij in haar spel, heeft veel registers, speelt speels met lef, geeft heldere en goed onderbouwde feedback”